Poradna Philips GC7831/20

Autor: | Vloženo: 05.12.2017 000 10:29 | Témata: Poradna Philips GC7831/20

V jakém množství má vycházet pára z žehličky?

Dobrý den,
Minulý týden jsem si zakoupila dle recenzí parní generátor Perfect Care GC7831/20, bývalou napařovací žehličku mám také PHILIPS, byla jsem s ní nad míru spokojená – úzká špička byla perfektní u žehlení košil a záhybů, ale bohužel mi po x letech dosloužila a já se rozhodla pro viz výše uvedený typ.
Včera jsem zkoušela žehlit, ale má představa předčila očekávání.
Z žehličky šla pára pouze snad ze 4 trysek a to i když jsem zapla TURBO, ECO jsem ani nezkoušela, to by snad ani pára z žehličky nevyšla. Z obrázků vychází pára ze všech trysek, dle recenzí super, tak jsem šla do toho a ono mě to zklamalo.
Žehličku jsem naplnila vodou, zmáčkla tlačítko ON a čekala až vydá zvukový signal, poté jsem zmáčkla na madle žehličky tlačítko a chvíli počkala až vyjde pára a začala jsem žehlit – tlačítko na madle jsem stále držela.

  • 6. prosince 2017 - Oficiální zástupce značky Philips

    Dobrý den,
    ilustrační obrázky žehličky zvýrazňující proud páry na tmavším pozadí se mírně liší od výstupu páry, který je možné pozorovat okem na výstupních otvorech páry ze žehličky. Při napařování se rovněž využívá jev, při kterém se po přiložení žehličky na látku rozvede pára otvory v žehlicí ploše po celé žehlicí ploše ( do dalších otvorů ).
    Video s ukázkou žehlení s napařováním najdete na : https://www.youtube.com....
    S pozdravem
    Philips

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.