Poradna Žehličky


Autor: | Vloženo: 03.07.2015 000 21:24 | Témata: Poradna Žehličky

Parní žehlička

Dobrý den, prosím dá se sehnat nějaká parní žehlička, která má odkládací plochu z jiného materiálu než z plastu nebo silikonu? Nebo zda je možno doložit nějaký atest o zdravotní nezávadnosti při používání Manžel má problém s tím, že prý odkládám horkou žehličku na plast, tak zamořuji vzduch škodlivými látkami. :-) Děkuji za informaci i za pochopení. S pozdravem Alena Chlumská.

  • 8. července 2015 - Odpověď partnera sekce Zehlicky.cz

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz. Přemýšleli jsme nad ním a jediné řešení, které nás napadlo, je nákup parní žehličky od Tefalu (např. můžeme doporučit z vlastní zkušenosti model Tefal GV 8960 E0 Pro Express Total Auto Control s parním generátorem - výborně se prodává a přesto nejsou téměř žádné reklamace, má skvělé žehlící vlastnosti).

    Sice má také silikonovou odkládací plochu, ale zároveň má širokovou a především stabilní patu, na kterou můžete žehličku bezpečně položit.

    O žádné studii nebo testování, které by řešilo problematiku kontaktu silikonu s teplým povrchem žehličky bohužel nevíme. Silikon je šetrný k povrchu žehličky a nepoškrábe ho - proto se nyní dává jak na odkládací plochy generátorů, tak na odkládací plochy na želicích prknech.

    Doufáme, že Vám naše odpověď pomůže.

    S pozdravem

    Tým www.zehlicky.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.