Nejnovější recenze ze sekce Žehličky
- Žehlička je velmi výkonná, 2600 W, má velkou nádržku na vodu 470 ml. Keramický povrch, funkce čištění, váží 1.1 kg. Možno žehlit i bez páry.
Šňůra mohla být delší než 1.8 m. Bývají i 2.5 m.
CleanMaxx 00384
Vítězslav Bílek
Přidáno: 21. října 2024
(naposledy upraveno 16. listopadu 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- funkčnost
- nedostupnost náhradních dílů v česku
- Žehlí
Dobrý nákup
Tefal SV 8151 E0
Zuzana Michková
Přidáno: 19. října 2024
(naposledy upraveno 19. října 2024)
Zakoupeno v Elektrochram
- Žehlička s parním generátorem je super, oproti klasické napařovací. Neprská, nepřipaluje, dlouhý výkon. Mám již druhou
- od Tefal. První sloužila přes 20 let. Doporučuji. Modely od Tefal jsou sice dražší, ale rozhodně nejlepší, než jiné značky.
Dobrá žehlička za dobrou cenu, manželka je spokojená.
Zatím maká jak má. Hezký design i barva. Kvalitní skluz a napařování. Doporučuji.
spokojenost
zatím bez problémů
- Žehlička mi vyhovuje, je lehká, vytváří dostatek páry, dobře žehlí, velký otvor pro dolévání vody.
- Kvalitní výrobek za rozumnou cenu.
- Jsem spokojená
prosím o zaslání faktury a daňového dokladu. Děkuji
Firemní obal kterým výrobce Tefal balí své výrobky je dost nehezky natržený s nepravidelnými deformacemi i přesto že v n ě j š í obal do kterého zabalil a expedoval objednanou, ne celkem lacinou, výše uvedenou Tefal žehličku prodejce - v tomto případě firma Euroking byl neporušený. V nabídce na Vašich stránkách o tom nebyla ani zmínka, že obal žehličky bude poškozený nebo že výrobek bude rozbalený. Jsem tím velice nepříjemně překvapen a hlavně zklamán protože jej mám připravený jako dárek k Vánocům a teď to vypadá jako dárek nakoupený z druhé ruky nebo z bazaru.
Mám otázku: Nezamysleli jste se nad tím, že s největší pravděpodobnosti hazardujete s důvěrou zákazníka?
Jak je vůbec možné že pomačkaný a natržený obal zasílaného výrobku si nikdo při jeho expedici nevšimnul
a v tom stavu v jakém byl jste ho zákazníkovi zabalili a odeslali?
Zajímal by mě na tuto konkrétní stížnost Váš názor a jistě se nebudete po této mé zkušenosti divit, že Vás nemůžu doporučit svým známým.
Děkuji
- Ještě jsem nevyzkoušela!
Zatím žehlila jen 1x a zda se v pořádku
Výborná žehlička, manželka je spokojená.
Tefal FV 8066 E0
Přidáno: 6. října 2024
(naposledy upraveno 2. listopadu 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
- Perfektní
vyhovuje
- cena ,parametry, zakoupena již druhá stejná po mnoha letech.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Malé rozměry i váha, na cesty ideální.
- Ze žehličky tekla voda, jako napařovací žehlička je nepoužitelná.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »