Nejnovější recenze ze sekce Žehličky
Kvalita i cena velmi dobrá.
- Úspora času
- Ergonomie
- Údržba
- iCare Technologie
- V balení chyběl návod
Parní generátor splnil mé očekávání, jsme spokojena. Žehlení je mnohem rychlejší. Chválím ergonomii a nízkou váhu. Žehlím s iCare technologií a zatím vše bez problémů, téměř jedním tahem. Údržba je jednoduchá, v balení, které jsem dostala nebyl návod, ale na stránkách je dohledatelný a ovládání je velmi intuitivní. Design generátoru se mi líbí, a váha i s nádrží na vodu není tak velká, jak jsem se obávala.
- skvěle žehlí
- je trochu těžká
Jsem spokojená.Žehlička je lehká, dobře se s ní žehlí.
Žehličku jsem objenal jako novou. Avšak dorazila žehlička značně použitá, s množstvím kalcifikace, a dokonce žehlicí plocha byla připálená. Evidentně šlo o hodně použitý kus. Okamžitě jsem to vrátil.
Reakce značky Philips
děkujeme za Váš komentář.
Je nám líto, že máte takovou zkušenost.
Pokud potřebuje pomoci tak nás může kontaktovat přes soukromou zprávu.
Spokojenost našich zákazníků je pro nás na prvním místě.
Tím Philips Home Living
- pohodlné žehlení
- rychlé žehlení
- dost těžká do ruky
- lehka
- Malá, na menší věci OK, na velké volit raději větší
- Jednoduchá
- Rychle nahřátá
Tefal Ultimate Pure FV9845E0
Registrovaný uživatel
Přidáno: 7. července 2024
(naposledy upraveno 7. července 2024)
Zakoupeno v planeo.cz
Spokojen
- bezdrátová
- parní žehlení si jen představuji, musí se držet tlačítko pod rukojetí a i tak je výstup páry nedostatečný
- hodně používám parní šok, který při opakovaném použití je spíš leknutí
- na oplátku leká žehlička mne neustálým signálem, že mám žehličku odložit do základny k dobití
- není možnost žehlit s kabelem, což by se při tak náročném parním provozu hodilo zejména u žehlení bavlněných velkých kusů
S žehličkou nejsem spokojená. Vyměňovala jsem ji za Philipse cord/cordless, který ještě fungoval, ale snad po dvaceti letech mu začal docházet dech. Bohužel nebyl zrovna na trhu srovnatelný kus. Tato žehlička je hodně nepodařený kus.
Nechápu, jak může být v ověřených recenzích hodnocení 100 % s poznámkou, že ji ještě nevyzkoušela??
Lehký
- Při postavení žehličky překáží šňůra. Musí se šňůra posunout malinko do strany, jinak by žehlička nestála
- Snadná manipulace
Za dobrý peníz, dobré zboží.
Moc dobrá cena i kvalita super koupě, doporučuji
skvely pomer cena vykon
Bohuzel nebyla plne fukncni, jak bylo uvedeno v popisu, ale reklamace probehla ok.
Spokojeni:)
- Krásně klouže po látce. Je poměrně lehká do ruky, nemusí se na ni tlačit. Dobře se s ní žehlí kolem knoflíků nebo úzkých míst. Parní ráz je velký a velmi dobře žehlí záhyby...i ty, které si udělám sama. Stane se. Má i tlačítko na kropení. Pára na vertikální žehlení je také k použití... ale ještě jsem nezkoušela.
Velmi dobré rozhodnutí koupit tuto žehličku. Mohu doporučit.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »