Nejnovější recenze ze sekce Žehličky

Přidáno: 14. prosince 2023

Doporučuje produkt
  • příjemné držení a skluz
  • rychlé nahřátí
  • možnost použití kohoutkové vody
  • Mám ji krátce, takže jsem zatím nic neobjevila.
  • Pro někoho může být těžší.

Žehlička má pěkný tvar, krásně se drží a jezdí po prádle jako po másle. Výhodou je i úzká špička. Občas využívám vertikální “žehlení“ například na vyvěšené šaty a je to dobré. Oživí je to. Také mi vyhovuje otevírání nádržky na vodu, která se otevírá jakoby nahoru a tím můžete nalévat vodu, jak z levé tak i z pravé strany. Občas mi to dělalo problém u některých žehliček. Po nějaké době nečinnosti se sama vypne, což se občas hodí. Vodní kámen padá vzadu na žehličce do prostoru k tomu určenému, stačí jen otevřít a vyklepat. Tak uvidíme jak jí to půjde dál, zatím si holka poradila se vším co jsem jí podstrčila

Doporučuje produkt
  • Se žehličkou se dobře pracuje. Oceňuji výkon i hezký design.

• Perfektně napařuje

Ergonomicky žehlička perfektně sedne do ruky. Oproti staršímu modelu, který mám doma perfektně napařuje. Velice oceňuji přídavný proud páry po stisku zevnitř rukojeti. Nemám ráda lehké žehličky a tato na váhu naprosto ideální – výborná. Dále oceňuji automatické odvápnění. Je velmi pohodlná a rychle nahřátá.

• Zpracování, ergonomie, nastaveni
  • Zatím nic

Dojmy z žehličky jsou zatím pozitivní. Vypadá kvalitně, nastavení je přehledné a do ruky padne také dobře. Pokud bude spolehlivá a trvanlivá stejně jako jiné výrobky Philips, budu spokojen.

• Design
  • Délka napájecího kabelu
  • Intuitivní, snadné ovládání
  • Velká, masivní žehlička a žehlicí plocha
  • Žádné

Žehličku zatím hodnotím kladně. Máme ji krátce. Líbí se mi rozhodně design a barvy. Šňůra do elektriky má dostatečnou délku. Ovládání intuitivní a vyhovuje mi. Líbí se mi také zámek.

• Velká nádržka na vodu
  • Délka kabelu
  • Rychlost napařování
  • Nic

Vlastnila jsem pouze parní žehličku,ale tenhle parní generátor je tedy více než úžasný. Překvapila mě rychlost napařování a rychlost vyžehlení, plus má u mě velká nádržka na vodu,nemusím chodit několikrát abych vyzehlila hodně prádla. Programy jsou také plus podle materiálu a signalizace že je již připravená je také k plusu. Za mě mohu plně doporučit.

• Super výkon
  • Rychlost
  • Není moc skladný

Díky charakteru své práce potřebuji mít oblečení jako ze škatulky. Tento generátor mi vyhovuje svou rychlostí a efektivitu.

• Automatické vypnutí

Super padne do ruky a díky automatickému vypnutí snad už nic nespálím.

Doporučuje produkt
  • Lehká žehlička, která lehce klouže po prádle, páry vypouští akorát, skvěle se s ní žehlí i záhyby a jemné tkaniny, bez problému vyžehlí i len, rychlost žehlení, hezký design
  • moc velká nádoba, stačila by menší např. na 1l

Myslela jsem si, že parní žehličku nedokáže nic překonat, ale mýlila jsem se. S parním generátorem je žehlení mnohem snazší a rychlejší. Prádlo bylo opravdu rychle vyžehleno, po různých látkách žehlička krásně klouže, perfektně žehlí i záhyby na povlečení, len i halenky. Jsem maximálně spokojená. Design žehličky je jemný, pěkný. Jediným drobným mínusem je velká nádoba na vodu, což je na jednu stranu fajn, že člověk nemusí vodu dolévat, ale na druhou stranu není moc skladná.

Doporučuje produkt
  • Dobře žehlí, jednoduché nastavení, velká nádobka na vodu, velké množství páry
  • Velká a neskladná, zabírá hodně místa jak při žehlení, tak i když se uklidí

Žehlení není moje oblíbená činnost (ostatně to dělá spíše manželka), ale když na to přijde, musím přidat ruku k dílu. Já jako chlap ocením praktické výrobky co usnadňují život a šetří čas, což tato žehlička naprosto splňuje. Žádné složité nastavovaní, stačí zapnout, otočit kolečkem na druh látky a je hotovo. Velká nádržka na vodu a dlouhý kabel. Žehlení jde samo a žehlí velmi dobře, každý kus látky stačí přejet jedním směrem a je hotovo, což mi ušetří i dost času. Množství páry je dostatečné. Ale celkově mi žehlička s nádržkou přijde velká, na žehlícím prkně zabere kus místa a není moc kam uklidit. Jinak ale hodnotím produkt POZITIVNĚ a DOPORUČUJI.

Tefal FV 6830 E0

Tefal FV 6830 E0

Ověřený zákazník Alza.cz Alena

Zakoupeno v Alza.cz

Doporučuje produkt
  • Žehlička je kvalitní, krásně žehlí.
  • Výrobek byl u vás za velmi lidovou cenu.

Kupovala jsem na jistotu, tuhle žehličku má dcera a je velmi spokojená.

Přidáno: 13. prosince 2023

(naposledy upraveno 17. prosince 2023)

Doporučuje produkt
  • velká úspora času s minimem námahy

Konečně žehlička, která si poradí se silnými lněnými utěrkami bez toho abych je musela zdlouhavě kropit. Určitě mohu jen doporučit.

Doporučuje produkt
  • Velmi dobře hodnotím distální část žehličky se kterou se dobře pracuje. Povrch žehličky dobře klouže po tkanině. Snadné ovládání funkcí žehličky jednou rukou.

Přidáno: 13. prosince 2023

(naposledy upraveno 17. prosince 2023)

Doporučuje produkt
  • Obrovskou výhodu vidím v tom, že mohu použít vodu přímo z kohoutku.

Osobně nerada žehlím, ale s touto žehličkou mě to začíná bavit. Je lehoučká a při žehlení není cítit sebemenší odpor vůči látce. Obrovskou výhodu vidím v tom, že mohu použít vodu z kohoutku. Rozhodně bych doporučila všem, kdo mají jako já odpor k žehlení.

Přidáno: 13. prosince 2023

(naposledy upraveno 13. prosince 2023)

• Kvalita, rychlost
  • Hůře skladná

Celkově se značkou Philips jsem velmi spokojena. Nabízí kvalitní výrobky. Skvělý poměr ceny a vlastností. Používám na různé typy prádla a žehlení není žádná námaha. Také mi přijde, že mám prádlo vyžehlené rychleji než s normální žehličkou. Generátor bych určitě doporučila.

Nikola Marková Nikola Marková

• Světelná a zvuková signalizace
  • Odvápňování
  • vypínací tlačítko
  • parní ráz
  • keramická žehlící plocha
  • velká nádobka na vodu z kohoutku
  • Poradí si s každým druhem prádla
  • Neskladná základna
  • žehlička je těžká
  • Uskladnění kabelu není domyšleno
  • Musí se celou dobu držet tlačítko na výdej páry

Vyzkoušela jsem několik žehliček, ale tato je zatím ta nejlepší. Skvěle si poradí se všemi druhy prádla, největší radost mám, že s parním rázem skvěle vyžehlí i povlečení, které jsem vždy žehlila na několikrát, aby bylo bez zmačkání. Parní ráz je opravdu dostatečný a poradil si s těžko žehlitelným lnem. Žehlička se velmi rychle nahřívá a pak udržuje stálou teplotu takřka nonstop. Velmi mne překvapilo, jak krásně klouže po prádle. Co je super, že má vypínání přímo na žehličce. Bežné žehličky vypínací tlačítko nemají a když je mám na žehlícím prkně připojené do zásuvky, musím je pak rovnou vytahovat z proudu. Zásobník na vodu je velký, vystačí na opravdu dlouho, běžně jsem do žehličky lila vodu co 5 min, tady žehlím hodinu a bez problémů vodu stále mám, super je i vyřešeno lití vody do zásobníku, že jde celý vyndat, nemusí se voda nosit a přelévat z nádoby a že se dá lít voda z kohoutku. Samo odvápnění je už v dnešní době standart. Žehlička není nejlehčí, přesto, že v sobě vodu nemá a nepřijde mi ani moc "kompaktní" navíc se zásobníkem je to fakt velké, ale to jsou asi všechny parní generátory. Co mi trochu vadí je, že pára nevychází ze žehličky soustavně, ale musí se držet tlačítko zespodu, tlačítko se mačká velmi snadno, ale i tak mě po delší době žehlení trochu bolí ruka. Základna žehličky je velká a blbě drží na žehlícím prkně na místě, kam se běžně odkládá žehlička, bála jsem se, že spadne, musela jsem proto žehličku umístit na kus žehlící plochy a tudíž jsem přišla o kus místa na žehlení. Má místo na navíjení kabelu, ale kabel se tam nedá celý navinout, takže stejně kus vysí mimo. Celkově ale žehlička splnila má očekávání a žehlí opravdu perfektně, proto jí i přes malé nedostatky DOPORUČUJI.

Philips PSG 6042/20

Philips PSG 6042/20

Filfik Filfik

• Perfektní pro chlapy.
  • Rychlé snadné žehlení.
  • Supr na košile nic se nepřipaluje.
  • Bezva i na sedačky v autě, jako parní čistění.
  • Nenechává lesklé plochy na černém oblečení.
  • Bezva na len a lněné tkaniny, není to "oleštěné".
  • Snad jen, že je to celé trošku větší. Asi to není do obytného karavanu nebo 1+kk.

Parní žehličku jsem dostal od mojí babičky, které vadilo, že občas nenosím pěkně výžehlené oblečení. No a musím říct, že mě žehlení s tou fialovou kráskou začlo zase bavit. Člově během chvilky uděla puf puf a vše je pěkně srovnané. Pokud váháte, neváhejte není o čem je to perfektní. Nemám co bych vytkl. Snad jen, že na to člověk musí mít místo ve skříni. Odvápňování je také snadné a jsou na to i roztoky.

Pokud máte doma hodně tvrdou vodu, asi to chce být opatrný a kupovat třeba nějakou obyčejnou 5l vodu v PET. Protože by byla škoda si žehličku zanášet vodním kamenem. U nás je ale voda měkká a tak to řesit vůbec nemusím.

• Lehkost
  • dlouhý kabel
  • krásně klouže po oblečení
  • Nic

Super věc, oceňuji dlouhý kabel, voda v zásobníku vydrží dlouho. Veliké plus má žehlení vertikálně

Doporučuje produkt
  • Rychlost, design, kvalita.
  • Potřebuje více místa než obyčejná žehlička.

Parní generátor je skvělá věc. Do práce potřebuji každý den čisté a vyžehlené oblečení. Díky tomuto generátoru ušetřím čas a je šetrnější i na prádlo. Doporučuji všem.

Clatronic DB 3703

Clatronic DB 3703

Nedoporučuje produkt
  • Cena
  • Výkon a výdrž - po čase se porouchala regulace teploty a žehlička hřála pořád stejně

Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25